Tijdens de verhuizing naar een andere server is het gastenboek van ZwervendeZielen.nl helaas onherstelbaar beschadigd, waardoor we slechts enkele reacties hebben kunnen redden.
Dus als je het boek gelezen hebt, ons daarover een berichtje hebt gestuurd en deze mededeling niet meer in onderstaand rijtje terugvindt, zouden we het zéér waarderen als je ons nog een keer wilt vertellen wat het boek voor je heeft betekend.

En ook als je nog geen feedback hebt gegeven, is en blijft deze natuurlijk erg welkom. Mail ons gerust! Alvast bedankt!

 

Lieve Syl,

Ik heb genoten van je boek, je nam me mee in een voor mij nieuwe ervaring en bewustwording.
Het heeft vele onbeantwoorde vragen voor mij beantwoord, ben daarom ook erg blij dat je op mijn pad bent gekomen: niets gebeurt zonder reden.

Liefs Elly

Mijn complimenten Syl, een combi van alle facetten zoals romantiek, spanning en dan het spirituele stuk wat heel herkenbaar is. Een verhaal waar je direct eigenlijk ook van leert. En dat wat teveel is, kun je inderdaad laten voor wat het is. Alhoewel dat weinig voor kwam bij mij
Dit smaakt naar meer. Het leest ook heerlijk makkelijk. Mijn dochter wil het ook lezen. Ze is pas 14 dus ik ben benieuwd.
Liefs van Riny

 

Wat een uniek boek. Je hebt spanning, de romantiek, diepzinnigheid en spiritualiteit in een boek verwerkt. Echt heel knap. Wel gebeurde er wel heel veel. Mij iets té veel, maar ik heb wel genoten tot het eind.
N.

 

Op dit moment zit ik al heerlijk in het verhaal. Top hoor. Het leest heerlijk makkelijk, het verhaal boeit en heel veel dingen zijn herkenbaar naar mezelf toe. Wat heb je er een mooie combi van gemaakt. Een verhaal met diepte en spiritueel. Wauw hoor mijn complimenten.
Knuffel, R.

 

Ik vond het boek vlot geschreven. Mooie duidelijk korte zinnen. Geen uitgebreide verhandelingen, maar to the point. Beschrijvingen van plaatsen, personen en gebeurtenissen waren ook erg helder. De spanning werd ook goed opgebouwd en het plot was leuk. Wel enigzins voor de hand liggend, maar toch wel goed opgebouwd.

Ik vond alleen de 'innerlijke stem' soms iets teveel aanwezig. En vond het vooral opvallend dat iedereen 'last' kreeg van deze stem. Dat laatste vond ik vooral iets ongeloofwaardig. Maar dat kan ook aan mij liggen
Ik vond het verder een erg leuk boek. Juist vanwege de vlotte schrijfstijl. Leest makkelijk weg. Mieke.

 

Hallo lieve Syl,

Wat ben ik blij dat je me op de valreep eraan herinnerde om jouw boek te kopen wat ik eerder op SOEPzondag aangegeven had.

Ik heb het in één adem uitgelezen. Een pracht verhaal en voor mij heel herkenbaar en inspirerend. Om naar mijn innerlijke stem te blijven luisteren en door het lezen van jouw het boek, realiseerde ik me steeds meer dat dit helemaal okay is en dat ik me daar steeds meer mag voor openstellen. Wat een cadeau!

Het verhaal was prachtig, mooi, ontroerend en puur! Zo af en toe stroomde tranen van ontroering over mijn wangen. Oh wat heerlijk en fijn dat ik jou heb mogen ontmoeten en dit boek heb mogen lezen! Dank je wel lieve Syl en ik kijk met smart uit naar een evt. volgend boek van je!

Heel veel liefs, licht en inspiratie gewenst!

Hetty

 

Lieve Syl,

Dank je wel voor het geweldige verhaal van Zwervende Zielen. Ik heb het verhaal in één adem uitgelezen.
Dank je wel ook voor de herkenning in de eigenschappen van Rex. Nog niet zo lang geleden zat ik zelf ook zo verstandelijk te reageren, vooral uit zelfbescherming. Nog niet zo lang geleden heb ook ik de ommezwaai gemaakt van verstandelijk naar een gevoelsmens, hoewel ik dat altijd al in me had, maar even steun nodig was om me dat te herinneren. Er waren verschillende 'aardbevingen' voor nodig om dat te realiseren.
Bovenal bedankt voor de lieve persoonlijke woorden die jij voor mij aan het begin van het boek hebt geschreven.
Gina

 

Zojuist heb ik het boek dichtgeslagen, met een gevoel van weemoed, want waar het verhaal eindigt, stopt niet mijn verlangen naar meer.
Geweldig Syl, dankjewel.
Namasté Annemiek

 

Hallo naamgenoot,

Op de beurs kwam ik iemand tegen die ik ruim 2 jaar uit het oog verloren was en waar ik niet mee ik contact kon komen, simpel omdat er geen gegevens waren. De boodschap om naar de beurs te gaan was mij opeens duidelijk. Ondertussen viel mijn oog op je boek waardoor ik werd aangetrokken. Met een gesigneerd exemplaar naar huis en zoals je er al ingeschreven had: ik heb genoten van mijn reis en ja ik ben de wegwijzers niet uit het oog verloren. Het heeft mij twee belangrijke inzichten gegeven waar ik je erg dankbaar voor ben.

Groetjes,
Syl

 

Ik vind het werkelijk een heel bijzonder en mooi boek. Dit boek zou iedereen moeten lezen!
Ron

 

Het is een goed pakkend verhaal, met heel veel fantastische wendingen. Het 'spirituele' - als ik dat zo mag zeggen - is op een perfecte manier verwerkt, vind ik. Zo in de vorm van 'als je er wat mee kunt, prima. Zo niet, ook prima! Klasse!

(schrijver helaas niet meer bekend)

 

Heb je boek in één adem uitgelezen en het is fantastisch en (mijns inziens) geheel volgens de waarheid geschreven. Het is een heel goed en boeiend verhaal met hele diepe bewuste en onbewuste onderzoeken naar het spirituele hogere zelf van de mens. Bedankt voor het schrijven ervan.

(schrijver helaas niet meer bekend)

 TERUG